Heidi Olsen

Mitt navn er Heidi Olsen, jeg er 23 år og kommer fra Enebakk. Etter to år i Telemark på Sagavoll folkehøgskole som elev og stipendiat på Bibel-linja (Aktiv bibel/Tro og ledelse) og ett år i Bergen med politikk, er jeg nå i Oslo og studerer journalistikk på HiOA. I tillegg går jeg under beskrivelsene fotograf, grafisk designer, journalist og livsnyter.


Fotograf
Jeg fikk mitt første lille tjukke Olympuskamera på barneskolen og hadde foto som mitt første 4H-prosjekt. Da jeg begynte på ungdomsskolen tok jeg med meg mitt nye Canon EOS 400D på alle happeninger som var. Etterhvert ble jeg fotokursveileder og fotograf i diverse barne- og ungdomsklubber. Med å skru opp både fargen og kontrast ble jeg også en kløpper i å overredigere bildene mine. I 2012 kjøpte jeg mitt deilige Canon EOS 7D. Nå koser jeg meg glugg i hjæl med Fujifilm X-T2!

Jeg vokser fortsatt mye som fotograf, samtidig som jeg har en del oppdrag – fra heldagsfotografering i bryllup, konfirmant til mitt drøyeste oppdrag – lettkledd kalender for et lastebilfirma. Vil dere ta meg med på eventyret deres? Det hadde gleda meg veldig!


Designer
Jeg omtrent runda programmet Paint.NET og jobbet dag og natt med min Piczo-hjemmeside (noen som husker det?). Så her grodde nok interessen fram. Photoshop og Mac kjøpte jeg meg i 2013. Etterhvert har jeg fått lov til å lage brosjyrer, plakater og PR-materiell for arrangementer og organisasjoner. Assa, er det en ting som virkelig får meg til å glemme tid, sted og å gå på do, så er det å sitte med et designprosjekt! Nå har jeg gleden av å jobbe som grafisk designer for barne- og ungdomsorganisasjonen, NMS U!


Livsnyter
Hva mer er det å si? Jeg koser meg med livet. Og jeg gjør det som gjør at jeg koser meg – reiser til steder jeg ikke kjenner til, spiser mat som blir til mens jeg lager den og jeg henger med venner. Følg også bloggen for å følge meg i det jeg deler av livet mitt her! Jeg tenker (mye), jeg føler (mye) og er (ganske så) ærlig. Det håper jeg også bloggen kan preges av.