I sommer fikk jeg ta bilder på Karen og Rasmus sin store dag! Tusen takk for det, dere to!

Et par detaljer å legge merke til: bruden hadde strikket sin egen jakke, en skikkelig nydelig skogsbærjakke, som den heter. Det ble ikke mye bruk for den, sånn i augustvarmen, som vi fikk siste smak av denne dagen. Men likevel nydelig strikk! I tillegg hadde hun strikka brudgommens bunadsstrømper. Assa. Koneemne? Yes. Sjekk gjerne ut strikkeinstaen hennes, @strikkaren.

Her er noen glimt fra bryllupet som stod i Kristiansand i august – bryllupet med Indiana Jones som utgangsmarsj i kirka, rømmegrøt som ble introdusert med felespill, smash bananas – smash smash bananas under middagen og massevis av kjærlighet i blikk, dans og ord.

Takk for en nydelig dag og at jeg fikk forevige den! ♥

KarenRasmus-17KarenRasmus-12KarenRasmus-39.jpgKarenRasmus-30KarenRasmus-50KarenRasmus-71KarenRasmus-102KarenRasmus-80KarenRasmus-162KarenRasmus-81KarenRasmus-93KarenRasmus-98KarenRasmus-132KarenRasmus-83KarenRasmus-118KarenRasmus-113KarenRasmus-145KarenRasmus-149.jpgKarenRasmus-164.jpgKarenRasmus-189KarenRasmus-220KarenRasmus-256KarenRasmus-237KarenRasmus-175KarenRasmus-201KarenRasmus-225KarenRasmus-269

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: