dscf0244

Aller først var det et tjukt lite Olympus. Så hadde jeg Canon 400D. Så ble det 7D. Nå er jeg klar for livet med Fujifilm X-T2. Og hvordan det føles? BRA, ass! Jeg smiler! Jeg kjøpte det i går, og fikk lada batteriene noen minutter og kasta i meg noe mat, før jeg gikk ut døra og dro til Sognsvann. Jeg tenkte at det er her jeg skulle finne de pene høstfargene!

151104_0234

dscf0248

dscf0256

Men det slo meg jo fort at jeg hadde dratt ut for sent, for nå begynte det jo å bli mørkt fort. Og så dro jeg på kveldsmat til min gode venninne Marte Julie. Da jeg skulle gå kjentes det ut som jeg hadde glemt kameraet. Men til min store fryd hadde jeg det jo på meg – det er jo drømmelett! Det er faktisk en verdi jeg ikke har tenkt på før. Nå kan jeg ha med kamera utrolig mange steder, fordi det er så lett. Ahh.

DSCF0253 copy.jpg

Jeg kan ta det med på besøk til ei venninne på kveldsmat.

DSCF0255.jpg

Jeg kan ta det med på t-banen uten at det ser ut som jeg er på heftig shoot, fordi det ikke er så stort og skremmende. Det er et speilløst kamera! Men fortsatt mye bedre enn mitt forrige svære kamera.

dscf0263

Jeg kan ta det med på skolen og ta bilder på veien hjem, fordi det ikke er stor forskjell på om jeg har det i sekken eller ikke. 7D-en veier 1500 gram. Fujien veien sjukeste 650. Det er ganske stor forskjell.

DSCF0318 copy.jpg

Jeg er veldig spent! Og jeg gleder meg til å få tatt litt bilder av folk i de fine høstfargene! Veldig.

2 svar til “Fujifilm X-T2!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: