Innlegget jeg nå skal dele er ikke så veldig personlig. Men det er likevel ganske sterkt synes jeg. Da jeg søkte på skoler for denne høsten søkte jeg som sagt på KhiO. Oppgavelyden var noe sånt som dette: «Lag en sekvensiell historie med et bilde fra medieåret 2015. La bildet inngå i en sekvensiell historie med 3-5 andre bilder». Jeg tror ikke det var mange som ikke tenkte på det bildet jeg valgte. Jeg valgte det bildet som representerte høsten 2015. Det samme bildet var i mediene nesten hver dag siden det først ble postet. Jeg begynner jo nesten å grine bare av å se på det.

Når jeg viste dette verket til folk, lo de først litt, så ble det stille.

Alene er de fire første elementene ingenting. Tilsammen representerer de en av vår tids største kriser.

sekvensiell-historie1sekvensiell-historie2sekvensiell-historie3sekvensiell-historie4

sekvensiell-historie5
Foto: Nilufer Demir, AP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: