Selma_0238

I 2014 fikk jeg ta bilder i Selma sin konfirmasjon. Det var første gangen jeg var med en hel dag og tok reportasjebilder i tillegg til en oppsatt shoot. Det var veldig gøy og veldig skummelt synes jeg. Hva om de ikke ble fornøyde? Og hva om jeg ikke turte å ta bilder av disse folka jeg ikke kjente? Det gikk heldigvis bra, og jeg fikk en kjempegod erfaring. Jeg synes det er STORT å bli spurt om å ta bilder i sånne situasjoner. Det er derfor jeg tar det så alvorlig. Det finnes så mange fotografer som legger sjela si i bildene sine. Og det blir kanskje de aller beste bildene. Og jo mer erfaring en får, jo friere blir man, og jo mer sjel av både modell og fotograf, klarer en å fange.

Selma_0240

Som jeg nevnte i forrige innlegg, da jeg viste bilder fra broren og svigerinna mi sine forlovelsesbilder, mye har skjedd siden da. Det har det også her, men da ble jeg kasta uti det. Og det er jeg så glad for at jeg fikk lov til å gjøre! En kjempefin dag, som er snart to år siden. Også husker jeg at det var helt sjukt god mat. I tillegg til at det var veldig gøy og utfordrende å ta bilder selvfølgelig. God opplevelse som jeg høsta veldig gode erfaringer fra.

Selma_0425Selma_0351

Fine selma, i fine bunaden!

Selma_0405Selma_0475

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: