Forlovelsesbilder: Martin og Katrine

Skroll ned til innholdet

KM_5679

Som datoen under skoene på bildet under viser, begynner dette å bli en stund siden. Ekstra koselig å se tilbake på! En ugift ung bror av meg med langt hår og en fremtidig svigerinne en fin høstdag i 2013! Wow. Lenge siden! Mye har skjedd med både dem og meg siden da. I sommer feira de 2-års bryllupsdag, og i sommer oppretta jeg fotoforetak for reals, for første gang.

Det var dette bildet (til venstre) som ble brukt på innbydelsene (litt usikker på om det egentlig var den siste fila, begynner jo å bli litt siden). Og siden fargetema i bryllupet skulle være ferskenfarge, gjorde jeg etterpå bladene litt mer rosa, og ikke originalfargene som er på bildet til høyre. Igjen. Mye har skjedd med hvordan jeg gjør ting fra da til nå, men jeg smiler likevel når jeg ser bildene nå! Heldigvis.

KM_6067KM_5971KM_5826

Jeg liker dere, herr og fru Dale Olsen!

Ett svar til “Forlovelsesbilder: Martin og Katrine”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: