Disse tre bildene er mitt svar på oppgaven «Lag tre portretter av en og samme person i tre ulike aldere» på Grafisk design og illustrasjon-studiet på Kunsthøyskolen i Oslo. Ser du hvem det er?

Portrett del 1Portrett del 2Portrett del 3

Dette er opptaksprøven jeg er nest mest fornøyd med å ha laget. Det er ingen ringere enn Saddam Hussein. Hvorfor? Jeg vet ikke helt. Men det måtte bli noen med karakteristisk ansiktshår. Så her har vi han. Den unge lovende mannen. Den historiske diktatoren. Og til slutt den dødsdømte Saddam Hussein. Tre aldre. Tre portretter. Tegnet med tegnebrett i Photoshop.

Denne våren gikk mye med til å gjøre meg flid med opptaksprøver til både KHiO og Westerdals. Mange, mange titalls timer tilsammen, i opptaksprøver, intervju og videreopptak. Jeg gikk videre begge steder (Og det er jeg sjukt stolt av, det kan ingen ta fra meg!), men kom ikke inn noen av stedene. Veldig leit egentlig. Jeg skulle  ønske at det gikk! Men ikke denne gangen. Neste gang. Kanskje. Jeg er ved godt mot! Så denne gangen blir det journalistikk på Høyskolen i Oslo og Akershus, ser det ut til! Og det kommer nok til å bli veldig nyttig også.

Uansett hvordan det gikk med grafisk design-studie, er jeg veldig fornøyd med hva jeg leverte. Så jeg kommer til å dele noen av besvarelsene mine her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: