Hver gang jeg har oppretta en hjemmeside eller blogg har det vært et resultat av at alle andre gjorde det. Eller at det virka lett og gøy. Nå er det egentlig ingen av tingene. Nå er det en kjempeterskel å publisere på facebook at jeg har oppretta blogg. Jantelov. Jeg kjenner det smått, når det er tredje eller fjerde (gi deg, det er femte) gangen jeg skriver et åpningsinnlegg. Hvem skal jeg være når jeg skal åpne en blogg? Og skal jeg skrive den for meg eller for andre? Vet ikke. Men jeg skal prøve å være ærlig.

Men mest av alt skal denne bloggen vise meg som fotoentusiast og designspire (synes det er litt rart å kalle meg det, men det er vel det jeg er). Jeg vil prøve å vise utviklingen min, samtidig som jeg har veldig lyst til å ta oppdrag og bli bedre. Det skal jeg vise dere. Og jeg gleder meg til å gå veien! Les mer om meg, sjekk ut priser, tidligere oppdrag og bilder jeg har tatt, gi meg kommentarer og ta kontakt. Og følg bloggen! Jeg er litt spent på hvor mye og hvor ofte jeg kommer til å skrive.

Jeg er generelt spent! Også gleder jeg meg. Ganske så mye!

Ta kontakt hvis det er noe som helst!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: